Lederudvikling og virksomhedsrådgivning

Niels Holger Poulsen tilbyder lederudvikling af ledere på alle niveauer. Jeg rådgiver personligt ledere så de kan blive endnu bedre ledere i deres virksomheder - og i deres eget liv.

​Jeg kommer ud til virksomhederne, hvor lederudvikling typisk foregår som workshops. Jeg har kontor i København og Odense.

Jeg yder uafhængig og personlig rådgivning til ledere, der ønsker at forbedre deres egne og virksomhedens præstationer.

​Det gælder alle brancher, uanset niveau af ledelse, hvor der er et ønske om udvikling gennem bedre ledelse. Har du nogle mål, du gerne vil nå, kan jeg hjælpe dig med at finde vejen.

​Professionel lederudvikling baseret på erfaring

Mange års erfaring inden for forretnings- og lederudvikling har givet mig stor indsigt i virksomhedsledelse. Jeg bidrager til værdiskabelsen ved at skabe sammenhæng mellem virksomhedens enkeltdele.

​Jeg formidler i klart sprog og har fokus på at udstyre lederen med redskaber, der er anvendelige i hverdagen.

Kontakt mig for nærmere aftale

Kontakt Niels Holger Poulsen om lederudvikling på telefon 40 76 50 16, e-mail på nhp@nielsholgerpoulsen.com eller brug formularen.

​Udover lederkursus, har jeg også mange års erfaring med lederrekruttering og headhunting, når du er på udkig efter kompetent arbejdskraft til at varetage de ledelsesmæssige udfordringer. 

Enhver henvendelse er uforpligtende, og du kan dermed altid føle dig velkommen til at kontakte mig med henblik på, at få mere at vide, eller gerne vil have et tilbud på lederudvikling i netop din virksomhed. Vi ser frem til at høre fra dig, og hjælpe dig med professionel lederudvikling i din virksomhed.
​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tlf.: 40 76 50 16   •  E-mail: nhp@nielsholgerpoulsen.com

​​