Lederrekruttering og headhunting med erfarne researchere

Jeg tilbyder lederrekruttering og headhunting til virksomheder, i Danmark og internationalt. Jeg samarbejder med erfarne researchere i Danmark ud i udlandet.

30 års erfaring som rådgiver basis for solid lederrekruttering

​Baseret på 30 års erfaring som rådgiver for ledelsen i private og offentlige virksomheder og et stort netværk med ledere og beslutningstagere kan jeg bidrage til, at jeres virksomhed får den bedst mulige ledelse.

Jeg er specialiseret i rekruttering og headhunting inden for områder såsom:

  • Bestyrelsesformænd
  • ​Bestyrelsesmedlemmer
  • ​Administrerende direktører
  • ​Direktionsmedlemmer
  • ​​Funktionsdirektører
  • ​Mellemledere
  • ​Specialister

​Jeg er samtidig specialist i generel virksomhedsledelse, og kan bidrage til værdiskabelsen i virksomheden ved at skabe bedre sammenhænge mellem virksomhedens forskellige enkeltdele. Mit fokus er, at ledergruppens evne til at samarbejde om den strategiske udvikling har større betydning end traditionelle strategiplaner i sig selv.


​Professionel headhunting og lederrekruttering har mange fordele

Det er af største betydning for virksomheder at få de rigtige mennesker ombord og sikre, at kandidaterne lander godt i rollen

Med hjælp fra et professionelt headhunter firma, kan virksomheden opnå en langt mere effektiv lederrekruttering og spare både tid og ressourcer på forløbet. Vi finder altid de bedste kandidater til den pågældende stilling, da vi har erfaringen og kompetencerne, samt gennemarbejdede koncepter til en effektiv executive search.

Få mere at vide om rekruttering og headhunting

Vil du gerne høre mere om hvordan forløbet med en erfaren og professionel headhunter foregår? Du er meget velkommen til at kontakte mig for at få en drøftelse af, hvad jeg kan tilbyde inden for lederrekruttering og headhunting for private og offentlige virksomheder.

​Jeg kan lave et forslag til et forløb, samt et uforpligtende tilbud på opgaven. Du er også velkommen til at kontakte mig omkring lederudvikling.


​Du kan kontakte mig telefonisk på 40 76 50 16 for at aftale nærmere, eller du skrive til mig på nhp@nielsholgerpoulsen.com. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden. Alle henvendelser er naturligvis uforbindende.

Tlf.: 40 76 50 16   •  E-mail: nhp@nielsholgerpoulsen.com

​​