​Erhvervscoach tilbyder udviklings- og forandringsforløb

​Jeg fungerer som personlig coach eller mentor for ledere i erhvervslivet og det offentlige samt for større foreninger. Formålet med et samtaleforløb hos en mentor er at opnå en større selvindsigt, således du bliver bedre til at navigere i dit liv og dit lederskab.

Udvikling af ledelse og organisation ved erfaren erhvervscoach

​Min livslange interesse for betydning af ledelse, relationer og selvindsigt er udgangspunktet i mit arbejde som fortrolig coach for en række ledere.

Jeg tilrettelægger alle udviklings- og forandringsforløb i involverende processer, der på samme tid udvikler forretningen, ledelsen og hele organisationen. Og som mentor har jeg altid blik for det langsigtede, ligesom jeg har fokus på konkret eksekvering.

​Samtidig er jeg specialist i generel virksomhedsledelse og virksomhedrådgivning, og dermed kan jeg bidrage til værdiskabelsen. Ledergruppens evne til at samarbejde om den strategiske udvikling betyder mere end strategiplaner i sig selv.

Hør mere om samtale-, udviklings- og forandringsforløb

​Du er velkommen til at få mere at vide om lederudvikling, herunder om priser for samtaleforløb med mig som personlig coach og mentor. 

Du kan ringe til mig på telefon 40 76 50 16. Du kan også benytte kontaktformularen eller skrive direkte til nhp@nielsholgerpoulsen.com.

Jeg tilbyder også professionelt lederrekruttering og ​headhunting, hvis du står og mangler en ny leder til virksomheden, det offentlige eller foreninger

Tlf.: 40 76 50 16   •  E-mail: nhp@nielsholgerpoulsen.com

​​